robeniendownunder.reismee.nl

Voorbereiding reis

De echte voorbereiding op deze reis is begonnen met de camper te reserveren in juni 2009 ,daarvoor was het vooral informatie vergaren via internet.We zijn afgelopen maand (allemaal via internet) bezig geweest met het Visa voor 1 jaar en hadden dit naar wat bankgegevens opsturen met 14 dagen binnen,waarna we meteen de vluchten hebben geboekt.

We vliegen 20 juni vanaf Dusseldorf met Lufthansa naar Londen met vlucht LH4776 om16 uur40,dan nemen we de vlucht naar Singaporemet Singapore air om 22 uur 05 vlucht SQ321 met de nieuwe Airbus A380.

We verblijven twee dagen in Singapore om dan wederom met een A380 naar Melbourne verder te vliegen metvlucht nummer SQ227 om 21.00 uuromdaar om 06 uur 20 aan te komen.

Het klinkt wat gek om smorgens om 10 uur vanuit Wijchen weg te gaan naar Dusseldorf ,dan naar Londen en twaalf uur later weer over Wijchen naar Singapore te vliegen maar ja het scheelt maar ff rond de 700 euri per persoon met Schiphol of Frankfurt(dus wie is er gek).

We wordenzo rond 08.00 uur opgehaald door de firma waar we de camper hebben geboekt en gaandan naar Castlemaine om daar in eenhuisje lekker te rusten (service van de firma) en benutten deze 2 dagen om van allerlei dingen te regelen zoals australisch ziekenfonds ,mobiel ed.

25 Juni halen we de camper op en gaan we aan onze reis beginnen.

De reis zal gaan van Castlemaine naar Darwin,dan naar Perth en verder naar Adelaide,Melbourne,Sydney weer terug naar Melbourne en als afsluiting oud en nieuw in Sydney

Edward Maas

He Rob en Moeders

Gave reis naar dat heerlijke land .
Net als jullie kan ook ik niet wachten om weer naar Australie af te reizen ,eind mei hoop ook ik dat m,n ticket is geboekt ,zo dat Rob en ik de brug kunnen beklimmen .
xxx Ed

alie kroezen

zou graag jullie reis volgen knufff aal

Pittie

De reis ziet er goed uit Ien, had geen idee dat het via Londen zoveel geld per persoon scheelde, maar het is mooi meegenomen, kun je weer veel extra dingen voor doen..

Pittie

joop en tineke kleyn

rob en ien
wij hopen dat jullie een geweldige reis hebben
veel vakantie plezier

bettie linker

Hoi, hoi
Ik ga jullie reis zeker volgen en hoop dat jullie een geweldige vakantie gaan krijgen en hele mooie dingen gaan zien.

Liefs Bettie

hoi ien en rob

dat is inderdaad een heel voorbereiding aan vooraf gegaan,jullie hebben alles goed uit gezocht, hoop dat jullie een hele mooie tijd met z'n tweetjes gaan krijgen,ik volg jullie reis op jullie mooie paag.gretjes geertje

Bettie Linker

Hallo Ien en Rob
Wat een organisatie gaat er toch aan zo'n reis vooraf, maar jullie gaan vast een hele mooie vakantie krijgen en ik ga het allemaal volgen.
groetjes bettie