robeniendownunder.reismee.nl

Verdere voorbereiding in nederland

Zo inmiddels ook de camping met de kerst besproken,we zijn dan in Badger Creek een kleine 60 km van Melbourne centrum.(bespreken rond de kerst en oud en nieuw is noodzaak omdat dan de lokale bevolking ook zomer vakantie heeft.

Ook voor de oud en nieuw een hotel in sydney geboekt(www.glenferrielodge.com)dit is een kleine 300 meter van de Harbour bridge met een mooie lokatie voor het vuurwerk naast de deur.Met oud en nieuw betaal je helaas wel de Hoofdprijs in Sydney maar dat is logisch met zoveel belangstelling daar voor oudjaars avond.( rond de 2 mijoen mensen)

Inmiddels ook reisverzekering geboekt ,net zoals ticket Melbourne-Sydney en hotels in Singapore-Melbourne en Londen. Tevens een postpakket met boeken alvast opgestuurd.

Nu nog de tuin Winterhard maken en de koffers inpakken en 20 juni worden we door taxi Wijchen Zuid rond 11 uur opgehaald om naar Dusseldorf te gaan.

Helaas wordt het door het fijne euro verdrag met onbetrouwbare landen die we allemaal kennen een wat duurdere vakantie(bedankt grieken).

We staan inmiddels in startblokken om te gaan (nog 7 dagen) en nadat we Singapore hebben verkend starten we in australia in de omgeveing van Castlemaine ,Bendigo en Maldon waar in 1851 goud werd ondekt,wat daar aan gebouwen uit die tijd nog wel te zien is.

Vanuit hier gaan we naar Minyip(of tewel Coopers crossing uit de serie Flyng docters) en dan rap richting noorden.

Volgend verhaal volgt over ca 3 weken in australia

rika

leuk om zo op de hoogte te blijven.
lieve groetjes

Michaël

Jullie bereiden je in ieder geval goed voor. Goede reis!!

Stans

Ien, je had gereageerd op mijn berichtje op het Australië prikbord en ik had gezegd te komen kijken naar jullie reislog. Wat geweldig om zo'n lange tijd op reis te kunnen gaan! Hebben jullie een zoon in Sydney?
Wij zijn ook druk aan het plannen, tijdens de voorbereiding is je reis eigenlijk al een beetje begonnen en kun je al genieten van alles wat je van plan bent. Groetjes en veel succes en plezier met het plannen, het maakt de hollandse winter een stuk beter te verteren vind je niet? Stans

Jaap

Hoi IEN
Melbourne het Kingsgate hotel in Kingstreet in leuke buurt en relatieve niet duur,als je langer blijft goedkoper
Jaap

rob

bedankt jaap,maar kom laat aan in melbourne 28 dec en vlieg door naar sydney dus wordt iets op het vliegveld daar ,met de kerst zit we een Badger creek

Pascal en Marijke

Ziet er goed uit. Geniet er zowel nu als straks van. En wij maar werken.

Pittie

Het gaat nu opschieten Rob & Ien, voor je het weet kunnen de koffers worden gepakt. Veel plezier nog met de voorbereidingen !

Tonia

Ik wens jullie een fantastiche reis toe.
Het komt nu heel dichtbij. de koffers zijn denk ik al gepakt.
En dan nog de laatjes dingetjes en de reis kan beginnen..
Groetjes tonia.

An Berkhout

Fijne vakantie, doe voorzichtig aan. We blijven het volgen.

marjo

wens jullie een fijne vakantie en geniet er lekker van , groetjes van ons .

sjaak van marwijk (diepvoorde 1253)

goeie reis en veel plezier

Pittie

Goeie reis en have a nice time !

gerard en maria

goede reis en maak veel plezier ,groetjes van ons

rob en ien

jullie zijn totaal onbekend voor ons we hebben jullie gegevens van henk en sonja van manen gekregen dus we volgen jullie ook hopen wij nog eens naar australie te gaan hierbij wensen we jullie een heel goede reis toe bertus en annie vos

annie

jullie zijn voor ons totaal onbekend we hebben jullie gegevens van henk en sonja van manen gekregen wij hopen ook ooit nog eens naar australie te gaan we wensen jullie verder ee goede reis toe