robeniendownunder.reismee.nl

reacties

beste vrienden

Bij deze alvast heel erg bedankt voor jullie lieve reacties hier ,wij lezen ze heel erg graag en blijven met plezier deze site vullen.

Nog een paar kleine feitjes:

Victoria is ca 7 maal nederland met 5 miljoen inwoners

Zuid Australia is ca 29 maal nederland met ca 2 miljoen inwoners

Nothern territory is ca 48 maal nederland met ca 250 duizend inwoners.

FF aanvulling.tot nu toe 3 in het wild levende kangaroos gezien ,een dode slang ,een hagedis,zwermen kakatoes en veel vogels,maar de echte gebeiden daarvoor moeten nog komen.

Benzine prijzen zijn rond de grote steden ca 1,dollar 25 ,maar daar buiten in de outback kan het zo maar 1 dollar 70 zijn of meer(1 dollar is ca 70 euro cent).

Bood schappen zijn zo een beetje AH prijzen behalve groente die is wel duur en ook hier geldt in de outback behoorlijk duurderen prijzen als rond de grote steden.

En ja we hebben een goede beslissing genomen om afgelopen zaterdag weg te gaan uit de west macdonlds rangens want het heeft daar vanaf zaterdag middag 2 dagen behoorlijk geregend en dan hadden we wellicht net zoals onze overburen nu dagen vast gezeten(hun in de buurt van Mount Isa omdat floodway(overstroomde wegen) dat verhinderden

groetjes rob en ien

Greetje

Leuke foto,s wat groot zijn de landen.
erg leuk ok julle reis verhaal te lezen.
geniet er van
liefs greetje.

Pittie

Ik vind het ook heel leuk iedere keer een berichtje van jullie te lezen.

Pittie

rika grunn

fijn dat jullie het zo naar je zin hebben. ook leuk om zo van jullie te horen en een beetje mee te reizen. het is hier snikheet en elke nacht onweer dan denk het koelt wel af maar vergeet het maar. nog een hele fijn tijd in down under en lieve groetjes

Hester

Hallo daar,

Zo te zien hebben jullie het prima naar jullie zin,mooi zo!!
Hier is het heel warm en al twee nachten lang onweer brrrrr.
Ma...we hebben eergisteren gezwommen in het Loomeer .....alleen waren we niet de enige er zwommen wel 1000 kleine kikkertjes. Ik moest gelijk aan jou denken hahaha.

Veel liefs Hester.

thea

rob bedankt voor je informatie over het prepaid gebeuren. ik lees met veel plezier jullie reisverhalen, informatie waar wij straks ook misschien wat aan hebben.
groetjes thea

rika

hoi lieve mensenjullie hebbeb het heel goed naar jullie zin geweldig.zit niet veel achter de pc .maar hou wel mijn post goed in de gaten.het gaat hier als we het mogen geloven noodweer worden vanavond.vind het erg leuk om jullie verslagen te lezen..gr rika uit medemblik